JDS Consulting
JDS Consulting - Logo JDS Consulting
 
 
     
 

Organisatie

Opgericht in 1995 te Buggenhout – België
(in het midden van de driekhoek Brussel, Antwerpen en Gent).

Het bedrijfsdoel van JDS Consulting is steeds geweest om het reële belang van het franchise-systeem te communiceren naar verschillende types ondernemers.

Ruime ervaring werd vergaard in de volgende franchise-gebieden: product, retail, diensten en industrie; en dit zowel via direct franchise als via master franchise.

Wij verzekeren een complete systeem set-up, inclusief operating manuals alsook tussenkomst bij het zoeken naar master-franchisegevers en franchisenemers.
Voor juridische zaken, investeringsonderzoek en administratie alsook informatie-technologie hebben de betrokken partners een ruime ervaring in hun domein en kunnen echte specialisten genoemd worden.

Jan De Sutter: Senior consultant en zaakvoerder JDS Consulting.

Met meer dan 25 jaar franchise-ervaring in verschillende domeinen (product, retail, diensten en industrie), als algemeen of commercieel directeur voor (multi)nationale bedrijven (en dit zowel in België als andere Europese landen), startte hij zijn eigen bedrijf in 1995.
In het begin van de jaren 90’ was hij mede-oprichter
en vice voorzitter van de BFF (Belgische Franchise Federatie).

Actueel BFF-lid als erkend franchise-expert.

Met zijn ruime achtergrond (specialisatie marketing, public relations, lid middle management ‘Vlerick Leuven Gent Management School – University “Gent”) is hij een eersteklas senior consultant voor de setup van franchisesystemen en de zoektocht naar corresponderende master franchisegevers en franchisenemers.

 
     
Privacy - Disclaimer - © 2009 - JDS Consulting BVBA webdesign by: www.view-media.be
Home Contact Site en Français